Categorie Ierburi

Reproducerea Zamioculcas - modul de efectuare a procedurii la domiciliu

Zamioculcas - floare exotică, originară din Africa îndepărtată. Îngrijirea unei plante acasă nu provoacă dificultăți speciale, dar reproducerea poate deveni problematică dacă nu sunt îndeplinite o serie de condiții.

Varza de plantare: caracteristici în funcție de tip și soi

Varza este o legumă destul de populară printre grădinari. Acest lucru se datorează gustului bun și substanțelor benefice care compun compoziția.

Clematis Comtesse de Bouchaud: caracteristici ale unei varietăți fără pretenții

Clematis este un decor luxos pentru grădină. Liana se potrivește frumos în designul peisajului. Această cultură este renumită pentru o varietate de nuanțe și dimensiuni de flori.

Clematis Comtesse de Bouchaud: caracteristici ale unei varietăți fără pretenții

Clematis este un decor luxos pentru grădină. Liana se potrivește frumos în designul peisajului. Această cultură este renumită pentru o varietate de nuanțe și dimensiuni de flori.

Cum să faci floarea de aloe?

Cea mai frecventă floare de interior în orice casă este aloe. În general, o plantă foarte nepretențioasă și utilă. Pe lângă proprietățile medicinale, florile strălucitoare apar adesea pe plantă.

Răsaduri Petunia acasă: 8 sfaturi pentru plantare și creștere

Petunia este o plantă care poate decora nu numai un pat de flori, ci și un balcon, o loggie, o terasă sau un pridvor. Planta este apreciată pentru o perioadă lungă de înflorire, un număr mare de flori strălucitoare pe tufiș, precum și nepretenții în îngrijire.

Cele mai bune soiuri de vinete pentru teren deschis pentru diferite regiuni

Grădinarii-rezidenții de vară din diferite regiuni încearcă să aleagă cele mai bune soiuri de vinete (morcovi, castraveți, etc.), cele mai adaptate la condiții specifice de creștere.

Fungicide pentru plante, nume

În lupta împotriva a numeroși agenți patogeni ai infecțiilor din căsuțele de vară, arma principală este fungicidele - preparate pentru prevenirea și tratarea bolilor plantelor.

De ce frunzele de orhidee se îngălbenesc și ce să facă în acest sens

Orhideele provenite din sere naturale sau adecvate se încadrează în condiții complet diferite. Sunt stresați în timpul transportului.

Catalog de plante de interior cu fotografii, nume și descrieri

Abutilon / AbutilonAbutiloni sau kataniks (lat. Abutilon) - arbuști pereni de ramificare luxuriantă. Arțar interior este un alt nume pentru abutilon..

Semința Abutilone

Ce plăcere să crești flori interioare frumoase din semințe. Înaintea ochilor, toate etapele dezvoltării vor trece de la apariția unei încolțiri la formarea frunzelor și începutul primei înfloriri.

Floarea lui Scheffler - îngrijire la domiciliu

Genul plantelor Scheffler (Scheffler) aparține familiei Araliaceae. Cultura poartă numele botanistului polonez J. Scheffler, care a trăit în secolul XVIII.

Udare automată pentru instalații de interior

Autowatering pentru plantele de interior va ajuta la menținerea nivelului de umiditate de la ultima procedură de irigare. Aceasta nu este un panaceu, mai ales că automatul este limitat.

Seră pentru recenzii de grădinărit

Anterior, filmul din seră a „alăptat” câteva sezoane, apoi un an sau două în seră a putut „sta” pe castraveți, iar în ultimii ani filmul nu a putut „sta” și un sezon, izbucnește, se sfărâmă etc..

Roses-scrubs, ce este, fotografii, descrieri, noi scrubs de la David Austin

Crescătorii din întreaga lume sunt în căutare constantă de noi grupuri și soiuri de trandafiri care nu numai că ar arăta și miros frumos, dar vor tolera și înghețurile din Rusia centrală.

Azalea - îngrijire la domiciliu după cumpărare

Azalea (azaleea) este un arbust veșnic verde și aparține familiei Rhododendron. Planta este un arbust luxuriant cu flori delicate. Azalea este decorarea oricărui parc de grădină, parc urban sau pat de flori.

Cum să ai grijă de o floare Azalea acasă

Azalea este renumită pentru foarte frumoase, care amintesc de trandafiri, flori, care au o varietate de nuanțe. Petalele ei au contururi diferite. Pot fi obișnuite plate, precum și ondulate și terry.

Floare decembristă: îngrijire la domiciliu, reproducere, transplant. Bolile și tratamentul plantelor

Floarea este un Decembrist, el este un zygocactus, numit Schlumberger, poate fi găsit în colecția multor cultivatori de flori.