Categorie Orhideele

Cum se tratează pomii fructiferi de la dăunători primăvara (TOP-20 dintre principalele insecticide)

Selecția insecticidelor din dăunătorii insectelor pentru prelucrarea arborilor și arbuștilor nu este o sarcină ușoară.

Geraniul s-a întins iarna, ce să facem

Este rar să nu înflorească niciun pelargoniu pe fereastră sau, așa cum obișnuia să-l numească toată lumea, geraniu. A venit la noi din Africa de Sud și este un reprezentant al Geranievilor.

Delphinium: creșterea din semințe, stratificarea și plantarea semințelor.

Recent, destul de multe grădini de flori au început să decoreze „uriașii” înalți - delfinii. Aceste plante în principal perene aparțin familiei Lyutikov și pot face plăcere grădinarilor cu o „creștere” de aproximativ doi metri.

Specii de ferigi și îngrijirea lor

Este o sumă imensă specii de ferigi. În acest articol vom vorbi despre cele mai populare specii interioare de ferigi, despre ferigi de grădină, precum și despre caracteristicile îngrijirii lor.

Transplantul potrivit de copac cu bani

Un transplant de copaci de bani este o procedură necesară pentru îngrijirea acestei plante. Ca orice floare de interior, Crassula crește într-un volum limitat de sol, care se epuizează rapid.

Cum să crească răsaduri "snapdragon"

Snapdragon sunt flori anuale foarte frumoase, care împodobesc nu numai paturi de flori, dar și balcoane, loggii și terase. Florarii iubesc această plantă pentru un număr mare de nuanțe de flori și frunze.

Cum să crești dieffenbachia de lux?

Ce au în comun multe apartamente rusești cu America Centrală sau de Sud? Oh corect. Vegetație! Multe plante de interior care sunt cultivate în casele noastre provin din tropice.

Ficus Benjamin - Îngrijire la domiciliu

Ficus benjamina - nepretențioasă plantă perenă, o preferată a multor grădinari. Poate fi găsit atât în ​​florării specializate, cât și în case sau apartamente obișnuite.

Prezentare generală a celor mai bune soiuri de caise rezistente la iarnă pentru regiunea Moscovei

Buna ziua dragi cititori! Caisul este un fruct atât de delicios încât fiecare rezident din vară vrea să-l aibă pe site-ul său.

Cele mai bune soiuri de vinete pentru sol deschis și sere

Informatii generaleVinetele pot fi nu numai violet tradiționale, ci și roșu, verde, galben sau alb. Ele diferă, de asemenea, în alte caracteristici: au diferite forme - alungite, în formă de pere, ovale și rotunde, iar carnea lor variază în funcție de culoare și structură.

Clivia - Îngrijire, înflorire, transplant și reproducere acasă: Prezentare generală + video

CUM CĂUTĂ CLIVIA. Clivia este o specie rară de plante perenne. Deși această floare aparține familiei amaryllis, ea are bulb, nu rădăcini.

Decât fertilizarea răsadurilor de roșii pentru a crește mai bine?

Cheia pentru productivitate ridicată și produse de calitate este o alimentație bună. Prin urmare, este atât de important să hrăniți răsadurile de roșii în faza inițială a dezvoltării plantelor.

9 Moduri de organizare a udării automate pentru plante interioare

Adesea în perioada sărbătorilor, iubitorii de flori își părăsesc plantele mult timp fără atenție și grijă. Este bine când există vecini sau rude bune care vor vizita periodic apartamentul și vor uda florile.

Floare de saxifrag - plantare și îngrijire acasă

Natura este cu adevărat unică și uneori izbitoare, prin faptul că plantele pot exista nu numai, dar se dezvoltă activ în condiții destul de nefavorabile.

Cultivăm la dacha complot soiuri de argumente actinidia

Dintre speciile din Orientul Îndepărtat, cea mai populară este actinidia recunoscută pe bună dreptate de colomict cu ciorchine de fructe dulci și acre și frunziș decorativ.

Fraise cu vanilie în panică „Vanille Fraise” - descrierea soiului și recomandări de îngrijire

Hortensia în panică „Vanilla Freise” a fost crescută de crescătorii francezi și a primit mai multe premii internaționale pentru decorativitatea ridicată și o combinație de nuanțe de alb-crem și roz în inflorescențe.

Condițiile reale pentru o cameră s-au ridicat: cum să transplantăm o plantă și să îi oferim îngrijiri decente?

Rose a fost mult timp regina florilor. Frumusețea ei magică și fermecătoare atinge inimile multor grădinari.

Gutuie japoneză: plantare și îngrijire, descrierea soiurilor

Autor: Natalya Categorie: Plante de grădină Publicat: 14 februarie 2019 Actualizat: 23 septembrie 2019Genomele japoneze (lat. Chaenomeles japonica) sau gutui japonez - o specie de plante cu flori dicotiledonate din genul Henomeles din familia Pink.