Categorie Cactusii

Clematis din grupul Jacqueman

Care sunt clematisele grupului Jacquman, de ce sunt populare, ce sunt bune pentru căsuțele noastre de vară?
În descrierea soiurilor de clematis există diferite caracteristici.

Iarna trandafiri care urcă toate soiurile de vară.

Pentru a transforma grădina astfel încât să se înece literalmente în flori, trandafiri care urcă toată vara, soiurile rezistente la iarnă, care sunt potrivite pentru cultivare în cea mai mare parte a Rusiei, cu excepția nordului extrem.

Hortensie în panică „Daruma” (Hydrangea paniculata Dharuma)

Hydrangea Dharuma hibernează sub un adăpost de țesături de peisaj, în timpul înghețurilor severe de iarnă se poate îngheța. Plantate în locuri protejate de vânturi și stagnarea maselor de aer rece.

Levkoy: fotografie cu flori, în creștere din semințe, plantare, îngrijire

Levkoy (Matthióla), sau Mattiola, este apreciat pentru florile sale luminoase, suculente, cu adevărat de vară. Deși, destul de ciudat, această plantă aparține familiei de varză prozaică.

Cum să germinezi tuberculii de dalii înainte de plantare în pământ


Daliile sunt flori neobișnuit de frumoase, a căror culoare și varietate de forme nu pot decât să provoace admirație. Odată cu înflorirea lor, sunt capabili să decoreze orice grădină sau balcon.

Cultivarea tutunului acasă: instrucțiuni pas cu pas

Tehnologia pentru cultivarea tutunului acasă depinde în totalitate de regiune. Având în vedere acest factor și sub rezerva metodologiei, puteți obține un randament ridicat.

Saintpaulia sau Violet


Grup: Utilizatori
Posturi active 20
Înregistrare: 24.1.2009
ID utilizator: 8107Care ar trebui să fie dimensiunea potrivită a unui vas pentru violete?
Raportul standard este diametrul orificiului de ieșire și diametrul vasului 3: 1 Amintiți-vă, violetele au un sistem rădăcină destul de slab și există un risc ridicat de supraîncărcare și, în consecință, de degradare a rădăcinii..

Cum să crești un arbore de avocado acasă, din semințe

Avocado este un tip de pom fructifer tropical care este foarte popular în rândul iubitorilor de plante exotice. Multe dintre ele au o plantă în colecția lor, deoarece creșterea unui avocado cu propriile mâini este destul de simplă.

Sistem automat de irigare pentru plante interioare

Sistem automat de irigare pentru plante interioareDisponibilitate: În stocSistem automat de irigare prin picurare pentru plante de interior - o noutate în 2016 și cel mai modern și mai convenabil sistem de irigare de pe piața rusă.

Ce fel de plantă este iasomia gardenia? Caracteristici de a crește acasă

Gardenia este o plantă uimitoare care cu greu lasă pe nimeni indiferent. Mulți iubitori de flori se gândesc să cumpere această specie tropicală, dar aceasta oprește caracterul ascendent.

Ageratum: descriere, soiuri, plantare, nuanțe de îngrijire

Ageratum este un arbust cu flori perene care crește în estul Indiei, în țările calde din America de Nord, cultivatorii de flori din Rusia cresc ca o floare anuală sau de origine.

Cum să crească floare aglaonem

Un oaspete din sud-estul asiatic - aglaonema (aglaonema), în ciuda distribuției sale în India caldă și umedă, Thailanda, Vietnam și China, crește și se dezvoltă bine într-un mediu de origine.

Sisteme de irigare existente pentru căsuțele de vară

Nu este un secret faptul că plantele trebuie udate. Există trei metode principale de udare a grădinii sau a căsuței de vară: picătură, ploaie și subsol.

Hedera: sfaturi pentru reproducere și îngrijire

O fotografie cu case, garduri vii, copaci acoperiți cu iederă este o ilustrare perfectă a opțiunilor pentru utilizarea unui antet ca element spectaculos al designului peisajului.

Azalea floare - caracteristici ascunse, cum să crească, bine

Azalea, în natură, este un arbust veșnic verde, ramificat, cu o înălțime de până la trei metri înălțime. O floare frumoasă este cultivată cu succes în sere, ca o plantă de casă.

„Mireasa” de flori de interior: cum să aibă grijă după cumpărare

Floarea de interior sub denumirea romantică „mireasă” arată impresionant și nu mai puțin romantic. Dar „mireasa” a primit dragostea populară a florăriștilor din țara noastră nu numai datorită aspectului și numelui ei romantic.

Quince japoneză Superba Pink Lady - Chaenomeles superba Pink Lady

atinge înălțimea coroanei și diametrul până la 1,5 m.înflorește în mai, înainte de înflorirea frunzelor. Florile sunt roz sau roz închis, cu diametrul de până la 3 cm.

Originea și faptele interesante despre sparanghel

Sparanghelul interior nepretențios, care se dezlănțuie pe rafturi și pervazurile din multe apartamente, sunt plante perene de o familie numeroasă. În același timp, este vorba de familia de sparanghel din Asparagaceae, care combină culturi atât de diferite precum dracaena, muscari, aspidistra, zambile și yucca, își datorează numele.