Categorie Fructe

De ce orhideele decolorează frunzele și ce trebuie făcut

Orhideea a pierdut elasticitatea frunzelor. Rădăcinile se usucă sau putrezesc, planta nu înflorește.Cum să găsiți motivele și să restaurați floarea, articolul va spune..

De ce orhideele fac frunze galbene

Postat de Tamara Altova 14 septembrie 2018 Categorie: Plante de casă.Orhideea a apărut pe pervazurile noastre nu cu atât de mult timp în urmă, dar a câștigat deja popularitate datorită frumuseții și naturii sale capricioase.

Exemple ilustrative de boli de violete și de a scăpa de ele

Dacă planta este îngrijită în mod corespunzător, ea va crește activ și adesea se va încânta cu florile sale. Cum se tratează bolile violete și se oferă îngrijire corespunzătoare plantei?

Pentru a orhidee Dendrobium mulțumit de înflorire, învață să-l îngrijești

În mâinile botanicilor, și mai târziu iubitori ai culturilor exotice, orhideea dendrobiu din regiunile sudice ale Asiei a căzut în zorii secolului XIX.

Îngrijirea lămâii interioare: recomandări de bază

Lămâie de cameră

Descrierea și cele mai bune note

Iluminat, umiditate și temperatură

Udare, îmbrăcăminte de top și tăiere

Transfer

Boli și dăunători

Există o categorie de grădinari cărora le plac plantele exotice.

Streptocarpus: descriere, tipuri și soiuri, îngrijire

Streptocarpus (Streptocarpus) este o plantă înfiorătoare, caracterizată prin înflorire abundentă și inflorescențe originale asemănătoare cu forma unui clopot alungit.

Tehnologie de tundere de casă Yucca - un ghid detaliat

În condițiile unui apartament, se observă foarte rar ramificarea independentă a unui iaurt. De regulă, planta atinge, atingând înălțimi semnificative.

Cum să aveți grijă de înghețul vaniliei de paniculă cu hortensie?

Hortensia în panică a fost descrisă pentru prima dată de naturalistul german Philip Franz von Siebold în timpul călătoriei sale în 1829.

Plante cu flori

Familia Solanaceae.Denumire latină - solanaceae.
Clasa dicotiledonată. Descriere. Familia de umbre de noapte este o colecție de peste 2300 de specii de plante, din care fiecare persoană mănâncă aproape zilnic.

Bambusul (planta interioară) - îngrijire, reproducere și proprietăți magice

Sub bambus interior se referă cel mai adesea la planta Dracaena Sander. Paradoxal, această floare nu are nicio legătură cu bambusul real, cu excepția asemănării externe.

Begonia tuberculoasă: secretele îngrijirii și cultivării

Prima pagină »Begonia tuberculoasă: secretele îngrijirii și cultivăriiBegonia tuberică este o plantă erbacee perenă care formează un tubercul datorită creșterii unei părți a tulpinii (zona dintre atașamentul cotiledoanelor și a gâtului rădăcinii).

Pat de flori cu înflorire continuă: selecția culturilor, plantarea și îngrijirea

Proprietate personală, 6 acri într-o comunitate de grădină sau doar o peluză lângă o clădire de apartamente - toate aceste locuri sunt greu de imaginat fără flori.

Cum înflorește bradul de bani - avem grijă de plantă corect

Cu siguranță, mulți au auzit despre pomul de bani, care se mai numește și gras sau rossula.Unii oameni cred sincer că această plantă aduce succes, prosperitate și prosperitate familiei..

Plantarea trandafirilor conform calendarului lunar 2019: când și cum să plantăm trandafiri în pământ deschis în primăvară

Bună tuturor! Așa că a venit adevărata primăvară, iar munca de vară a început. Toată lumea are o mulțime de cazuri pe complot.

Ageratum - în creștere din semințe, plantare și îngrijire, reproducere

O plantă scurtă, extrem de atractivă, ageratum în natură crește ca o plantă perenă. În condițiile noastre climatice, este cultivat ca plantă anuală.

Paturi de flori din petunii: idei pentru un design frumos de paturi de flori (verticale și altele)

Recent, amenajarea pe verticală a parcelelor de grădină a devenit foarte populară peste tot. Oferă mult faptul că petuniile pot fi cultivate cu succes în paturi de flori verticale, ceea ce nu este păcat să îl faci singur din materiale improvizate.

Cum să aibă grijă de azalee

Azalea este o plantă obișnuită de interior, care este un arbust ramificativ perenă. Frunzele au formă de ou și ușor coborâte pe ambele părți..Azalea înflorește iarna, când multe plante se odihnesc.

Cum să aibă grijă de azalee

Azalea este o plantă obișnuită de interior, care este un arbust ramificativ perenă. Frunzele au formă de ou și ușor coborâte pe ambele părți..Azalea înflorește iarna, când multe plante se odihnesc.