Categorie Ficus

6 secrete despre cum să îngrijești un trandafir de cameră. Va înflori cu siguranță!

Trandafirul este una dintre cele mai frumoase flori. Această floare arată minunat nu numai în grădină, ci și acasă. Îmi place să crească trandafiri mici de cameră într-un ghiveci și să vă spun complexitatea modului de îngrijire a unui trandafir de cameră.

Cresterea si ingrijirea trestiilor comune

Trestia obișnuită este adesea confundată cu trestiile datorită unor caracteristici similare, dar aceste două plante au caracteristici botanice diferite. Tufia este cerealele atunci când trestiile aparțin familiei sedge.

Moss sphagnum: fotografie, unde crește și la ce se folosește

Probabil, mulți cititori au auzit de un astfel de mușchi precum sphagnum. Nu este surprinzător - se găsește în multe regiuni ale țării noastre și este aprovizionat activ de grădinari cu experiență.

Salcie, copac: specie, descriere, unde crește. Salcie plângătoare

Salcie este considerat unul dintre cei mai vechi copaci de pe planetă. Siberia și Asia Centrală sunt considerate patria salcii, dar crește și în Statele Unite.

Cum se tratează pomii fructiferi de la dăunători primăvara (TOP-20 dintre principalele insecticide)

Selecția insecticidelor din dăunătorii insectelor pentru prelucrarea arborilor și arbuștilor nu este o sarcină ușoară.

Ce este primula de seară

Descriere: genul are 80 de specii, distribuite mai ales în America și Europa.Plante erbacee anuale, bienale și perene cu rizom, cu o înălțime de 30 până la 120 cm. Tulpinile sunt drepte, sunt înfiorătoare, pubescente.

Cum să crească ceapa din semințe într-un singur sezon

Ceapa sunt culturi vegetale rezistente la frig, iar semințele sale pot germina la + 5 ° C. Tirurile tolerează ușor înghețurile de primăvară. Dar, pentru a obține o navetă de înaltă calitate, trebuie să crești ceapă într-un rând de doi ani.

Stropirea pomilor fructiferi primăvara: preparate, curmale

Pentru a-și face grădina sănătoasă și frumoasă, locuitorii de vară recurg la diverse trucuri. Dar totuși, principalul dintre ele este stropirea de primăvară a pomilor fructiferi..

Udarea gazonului - din ce elemente este alcătuit sistemul de reparatie. 100 de proiectare și instalare a sistemului foto

O peluză frumoasă și îngrijită este considerată o adevărată decorare a oricărui site.

Loosestrife loosestrife: fotografie, descriere, îngrijire

Loosestrife loosestrife aparține familiei Loosestrife. La oameni se numește iarbă de placă. În mediul natural crește în Africa de Nord, Australia de Est, Europa, Asia (cu excepția Mijlocii și Sud-Estului).

Aglaonema - îngrijire, reproducere și specii populare

Aglaonema este o floare nepretențioasă strălucitoare, care este ușor de îngrijit acasă. Există multe soiuri și culori ale acestei plante interioare utile, care curăță perfect aerul de elemente dăunătoare.

Cultivarea răsadurilor de petunii acasă

Petunia este o plantă perenă din familia umbrelor de noapte. Habitatul natural este Sud. America. Cu toate acestea, este adesea plantată în grădinile rusești. Pentru o înflorire mai bună, semințele de plante se recomandă să germineze pentru răsaduri.

Ciuperci în creștere Shabo din semințe

Intrare de jurnal creată de utilizator Prosvetik, 30.01.18
Vizualizari: 1.635

Ciuperci în creștere Shabo din semințe
Articol postat: Tatyana Shumovskaya -
29 octombrie 2016

Autodepărtați-vă singur: instrucțiuni pas cu pas, cu o descriere și fotografii, sfaturi

A crea o grădină mare și pitorească într-o căsuță de vară este visul fiecărui grădinar. Pregătirea pământului și plantarea răsadurilor nu este o problemă.

Cum și unde să plantăm gutui în țară

Quince este un arbore sau arbust de foioase cu o înălțime de 1,5 până la 4 metri. Aparține familiei Rosaceae. Cea mai veche varietate - gutui portughez, a fost crescută în Roma antică.

Floarea Cleoma - descrierea și caracteristicile îngrijirii culturilor

În grădini și parcuri puteți vedea o floare mai clară. Aceasta este o plantă frumos înflorită a familiei Cleom, care poate fi anuală sau bienală.

Flori de Alissum - îngrijire și plantare în pământ deschis, soiuri cu fotografie

Alyssum (Alyssum) - un gen care include peste 100 de soiuri de diverse plante, dintre care doar câteva au găsit recunoașterea în ochii grădinarilor și se găsesc adesea în grădini.