Categorie Flori

Momentul transplantării violetelor după cumpărare, conform calendarului lunar 2020

Senpolia - flori perene, una dintre cele mai frumoase plante de acasă, cu o aromă plăcută. Transplantul violet la domiciliu după cumpărarea din calendarul lunar din 2020 are loc primăvara, când zilele devin mai lungi și va fi suficientă lumină pentru flori.

Crizantema în ghiveci - îngrijire la domiciliu

Multe culturi de flori sunt de vânzare, însă ies crizanteme. Uneori se întâmplă ca planta cumpărată de acasă să se estompeze și să înceapă să se ofileze. Pentru a nu strică floarea, este util să navigați cum crește un crizantem într-un ghiveci.

Îngrijire la domiciliu Campanula Reguli

Îngrijire CampanulCampanula este o plantă erbacee aparținând familiei fluturilor. Numele în traducere înseamnă „clopot”. Campanula este mai bine cunoscută sub denumirile „mireasă” sau Alba cu flori albe și „mire” sau Maya cu inflorescențe albastre.

Plante rezistente la căldură pentru decorarea paturilor de flori la soare

O varietate de flori luminoase care cresc în zonele însorite deschise arată întotdeauna foarte impresionant. Dar mulți grădinari se tem că plantele pot muri rapid din cauza lipsei de umiditate.

Ceea ce vindecă proprietățile și contraindicațiile medicamentelor hypericum

Proprietăți medicinale și contraindicații din plante medicinale de sunătoareSunătoare, ca plantă medicinală, este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri.

Numele florii. Soiuri de culori. Cele mai neobișnuite flori

Îți plac florile? Ele sunt un simbol al frumuseții și armoniei naturii noastre. Există multe varietăți de culori (fotografiile și numele vor fi prezentate în articolul nostru).

Fluturașul Venus: descriere, fotografie și îngrijire de sine la domiciliu

Venus flytrap este o floare prădătoare care aparține familiei de raze de soare și genul dionea, care include o singură specie dată.

Vegetația plantelor și sezonul de creștere - ce este

Vegetația este o etapă din viața unei plante, caracterizată prin energia activă a acesteia. Este asociată cu schimbările condițiilor meteorologice, de obicei cu apariția primăverii.

Cum să crească ceapa din semințe în 2020 - o alternativă la însămânțarea plictisită

Seturile de ceapă sunt bulbi imaturi care au fost crescuți din semințe, plantați la mijlocul verii anului precedent. Bulbii crescuți parțial sunt îndepărtați din sol toamna și depozitați în repaus pe timp de iarnă, înainte de a fi vândute în primăvara viitoare.

Catalogul claselor Phlox

Purpuriu închis cu un centru mare alb strălucitor, se estompează ușor. Corolla are formă de roată. Inflorescența este rotundă-conică, mare, densă. Arbustul este puternic, compact, crește rapid.

Cum să aranjați o seră pe un site

Pentru a obține o recoltă abundentă în pământ închis, una dintre întrebările importante care vor trebui rezolvate: cum să poziționezi corect sera pe șantier? Depinde de acest lucru iluminarea, capacitatea de utilizare, economiile sau costurile energetice inutile.

Copacul dolarului acasă - plantă otrăvitoare sau talisman financiar?

Zamioculcas (Zamioculcas) este considerată planta cea mai tolerantă la umbră și extrem de nepretențioasă, deci este foarte iubită de grădinarii amatori și de floriștii profesioniști.

Culorile trandafirilor: sens și simbolism. Când și cui să dea trandafiri albi, roșii, galbeni

Mulți oameni sunt obișnuiți să creadă că trandafirii sunt un simbol destul de universal care vă permite să exprimați un sentiment de iubire și pasiune.

Cele mai cunoscute soiuri de petunii cu fotografii și descrieri

Favoritul grădinarilor are o gamă uriașă de culori: de la alb-zăpadă la cărbune, de la roz pal la verde lămâie, de la albastru deschis la cerneală.

Prestiguiți gândacul din cartofi Colorado, beneficiați și lucrați cu medicamentul

Alții 1 comentariu 6.790 vizualizări.Un mod bun de a păstra cartofii ca plantă este Prestige. Medicamentul protejează perfect împotriva gândacului de tubercul din cartofi Colorado.

Aglaonema de îngrijire la domiciliu și principalele sale tipuri

Aglaonema se referă la plantele interioare din familia aroidilor. În condiții naturale, se găsește cel mai adesea în pădurile tropicale, pe malurile râurilor din sud-estul Asiei, pe arhipelagul malaezian și în Noua Guinee.

LiveInternetLiveInternet

-știri-Căutare jurnal-Abonament prin e-mail-Statistici28 din primele flori de primăvară cu o fotografieLuni, 23 martie 2015 12:34 + în caseta de ofertă
Odată cu apariția primelor flori din grădinile noastre, începe adevărata primăvară.

Statice de flori: fotografie, descriere, reproducere și îngrijire

Când vine timpul să alegeți florile care vă vor decora grădina, cu siguranță ar trebui să acordați atenție magnificului statut de flori (Kermek).